De mensen achter Ylvas

De mensen achter Ylvas

Ylvas is in 2008 ontstaan nadat de partners Jan Dijkmans en Paul Pietersen hun gezamenlijke bedrijf vervoersonderneming Transvision hadden verkocht. Na de verkoop hebben zij zich toegelegd op het investeren in ondernemingen in de health-sector. Al snel kwamen zij erachter dat zij met hun kennis van het ondernemen extra toegevoegde waarde konden leveren aan ondernemingen in het zorgveld. Ook op het gebied van (management)advies en interim-werk.

Naast de health-sector bleef ook “de oude liefde”, de mobility-sector, altijd een belangrijk aandachtsgebied van Ylvas. Sinds 2012 is Ylvas betrokken bij diverse vraagstukken en vervoersondernemingen in de mobility-sector. Naast investeringstrajecten lopen er ook advies opdrachten in deze zich snel ontwikkelende markt. Onderstaand een korte omschrijving van de expertise en ervaring van de Ylvas-partners.

Jan Dijkmans

Partner
Jan is actief betrokken bij acquisitietrajecten en start-ups in diverse sectoren, waaronder de health- en mobility-sector. Nadat hij als ondernemer ruime ervaring heeft opgedaan in de taxibranche is zijn werkterrein nu het (re)organiseren van bedrijven. In 1998 heeft Jan zijn taxibedrijf verkocht en is daarna een aantal jaren directeur van een grote taxionderneming geweest. Van 2004 tot 2007 is Jan directeur geweest bij Transvision, een vervoersregisseur die zich voornamelijk richt op zorg– en gehandicaptenvervoer.

Telefoon: 06- 53 929 414

Email: jdijkmans@ylvas.nl

linkedin


Paul Pietersen

Partner
Paul is actief betrokken bij acquisitietrajecten en start-ups in de zorg –en welzijnssector. Nadat hij als consultant en interim manager ruime ervaring heeft opgedaan in productieomgevingen is zijn werkterrein verlegd naar de health- en mobility-sector, Van 2004 tot 2007 is Paul commercieel directeur geweest bij Transvision, een vervoersregisseur die zich voornamelijk richt op zorg –en gehandicaptenvervoer.  

Telefoon: 06- 54 942 361

Email: ppietersen@ylvas.nl

linkedin